Forud for festivalen offentliggøres en lang række samtaler med festivalens medvirkende som podcasts. De første 12 er klar til offentliggørelse og vil blive lagt ud løbende.
For at give et overblik over samtalerne, er der lavet to præsentationspodcasts med uddrag fra de 12 første samtaler - 6 på hver. Her er den 1. præsentationspodcasten .
Lyt med på denne 2. præsentationspodcast.
Her er korte uddrag med:
1) Søren Valente Ovesen: Batida i Mongoliet
Sjældent har en rejse været så bøvlet og meningsfuld på en og samme tid. I slutningen af oktober 2019 rejste teatergruppen Batida mod øst med 3 forestillinger i 19 store kufferter med udsigten til et tætpakket program i Mongoliet. En uforudsigelig og uforglemmelig tur. Skuespiller, instruktør og dramatiker Søren Valente Ovesen fra Teatergruppen Batida fortæller. Læs mere & hør podcast.
2) Jeremy Wilson og superheltene
Hvem drømmer ikke om at være en superhelt? Det er noget som Jeremy Wilson kan genkende og spejle sig i. For Jeremy er heller ikke som de fleste: 21-årig animator, der går på 4. semester på miljøingeniørstudiet DTU, og som i efteråret vandt filmpris for tegnefilmen ”Ibrahim & Andreas”, der handler om homoseksualitet i indvandrermiljøet. Læs mere & hør podcast.
3) Cindy Lynn Brown: Digter og småkageopfinder
Cindy Lynn Brown fortæller: ”Jeg er født i Århus og opvokset i en dansk/amerikansk familie, og har altid været et skrivende menneske og vidste allerede som 6-årig, at jeg ville være forfatter. Eller rettere forfatter og småkageopfinder.” Læs mere & hør podcast.
4) Birgitte Bregnedal: Fra økonom til børnebogsforfatter
- Jeg troede, at jeg skulle være så klog og skrive voksenromaner. Det var først, da jeg gav slip, at der kom børneromaner. Og så var det befriende ikke at skulle lyde så klog, som jeg skulle som økonom. Det var mere tæt på følelser, siger Birgitte Bregnedal. Læs mere & hør podcast.
5) Margrethe Tjalve: "Iseskrog"
Magrethe Tjalve skulle på studietur til Grønland, og begyndte at læse om Grønlands missionshistorie – og om det særlige, som knytter Grønland og Danmark sammen. Margrethe læste om Hans Egede og Gertrud Rask, men der var noget som hun ikke kunne få til at passe, og det fik hende til at skrive romanen ”Iseskrog”. Læs mere & hør podcast.
6) Madame Garborg: Et styrtdyk tilbage til barndommen
Det er et styrtdyk tilbage til barndommen, når Madame Garborg i sin nye monolog ”Bare en skål – hurtigt!” tager os med tilbage til dengang, hvor der ingen hjælp var at hente. Men når det gør allermest ondt, kommer humoren og forløser det hele. Læs mere & hør podcast.
Læs mere om denne 2. præsentationspodcast.
Læs mere om festivalen HVOR REGNBUEN ENDER.
Foto: Ditte Valente
Create your
podcast in
minutes
It is Free