Børsen Podcast

Abonner på Børsens forskellige podcasts.

 
Børsen Morgenbriefing

Børsen Morgenbriefing giver dig et hurtigt overblik over dagens vigtigste erhvervshistorier. På fem minutter gør vi dig klar til arbejdsdagen med en nyhedsgennemgang og en opdatering på aktiemarkederne.

Til bords med Ole Troelsø

Kom til bords med Børsens gastronomiredaktør Ole Troelsø, når han møder interessante personligheder med brændende passion for mad og drikkevarer. Kokke, vinfolk og alle de andre led i fødekæden, som forsyner os med gode madoplevelser fortæller om det mad og de drikke, de nyder allermest.

Topchefernes strategi med Niels Lunde

Der findes utallige bøger og artikler om strategi og ledelse. Ofte svære at forstå og meget indviklede. I denne podcast gør vi det modsatte. Vi gør det enkelt. Niels Lunde taler med topcheferne om strategi og ledelse og stiller spørgsmål, der giver håndgribelige svar.

Lykkeberg og Corydon

Få to sider af samme sag Skal man være bange for samtaler, der kan vise, at man tager fejl? Og er ét perspektiv tilstrækkeligt? I denne underholdende aktualitetspodcast udfordrer chefredaktør på Børsen Bjarne Corydon og chefredaktør på Information Rune Lykkeberg hinandens synspunkter. Med respekt for hinandens måder at anskue verden på bringer de personlige iagttagelser i spil, når de analyserer og debatterer tidens aktuelle dagsordener. Lyt med, få flere perspektiver – og hvem ved, måske får du udfordret din egen holdning? Lyt med på borsen.dk/podcast eller i din foretrukne podcastapp.

Selvstændig

Hvad kræver det at få succes som selvstændig? Vi jagter svaret, når vi taler med selvstændige om deres op- og nedture, deres drivkraft og de værdifulde erfaringer, de har taget med sig. Lyt, og få indspark til din egen virksomhed!

Børsen investor

Børsen Investor giver dig ugens bedste og mest vigtige aktietips, kritiske analyser på udvalgte aktier og et overblik, der rækker ind i næste uge samt et relevant perspektiv for den langsigtede investor.

Lederens Dilemma

Har du en medarbejder, der mistrives? Skal du holde dig fra fredagsøl med de kolleger, du nu er blevet chef for? Hver uge samler chefredaktør på Børsen Nikolaj Sommer et panel af erfarne ledere og eksperter i studiet. Sammen diskuterer de løsninger på en række ledelsesdilemmaer, lytterne har skrevet ind om. Lyt med, bliv underholdt og inspireret, og få konkrete ledelsesværktøjer, du kan bruge i din hverdag som leder.

Go Mobile

Get podcasts on your phone today