Podcast not found.

KEA Podcasts

Her får du en blanding af podcasts fra KEAs undervisere, studerende m.fl.

Læring i labs

En podcast om læring i labs produceret at Københavns Erhvervsakademis LearningLab

EtFemFemten

Et Fem Femten bor på MultiMedieDesign uddannelsen på KEA, og tager sit udgangspunkt i at prøve at klarlægge den faglige virkelighed en MMD’er træder ud i om 1, 5 og 15 år. Og i det hele taget hvordan den kommende tid ser ud.

It-udviklingsrejsen

I denne podcast kigger vi på den rejse, man skal igennem som en offentlig virksomhed, når man gerne vil købe et nyt IT-system. Der er nogle trin i den rejse, man ikke kommer uden om, men som byder på en række udfordringer. Hør om de problematikker, der kan opstå, hvis man ikke bygger et godt fundament for en fælles forståelse – og hvordan brugen af UX-metoder i it-udviklingsprocessen kan bidrage til at gappet mellem brugerbehov og it-løsning reduceres.

Branding i det fysiske rum

I fremtiden vil forbrugerne forvente noget særligt, når de bevæger sig ud i det fysiske rum. Det stiller krav til retailerne om nye metoder og indsigter i, hvordan man bedst kan gå fra fokus på transaktioner til fokus på relationer.

Super Paint

I Super Paint bliver tendenser og strømninger indenfor User Interface design undersøgt med et teknisk og praktisk fokus. Podcasten peger udøvende UI designere i retning af de tendenser, der er relevante for dem.